Informatie inschrijfformulieren

Het inschrijven via internet is momenteel zeer populair. Ook Wegwed biedt nu de mogelijkheid om voor wedstrijden via internet in te schrijven, waarbij meteen een koppeling met het computerprogramma Wegwed gerealiseerd is.
Dit is zeer makkelijk voor de organisatie, maar ook voor de deelnemer die wil inschrijven.

Inschrijven via Wegwed heeft de volgende voordelen:
  • Deelnemer voert gegevens in op inschrijfformulier op www.inschrijven.nl. Het inschrijfformulier bevat zeer uitgebreide controle's, waardoor de betrouwbaarheid van de ingevoerde gegevens maximaal is.
    Zo worden bijvoorbeeld postcode, chipcode en bankrekeningnummer gecontroleerd. Het is niet mogelijk onvolledig of onjuist ingevulde inschrijfformulieren te versturen.
  • De deelnemer ontvangt direct een e-mail ter bevestiging en kan ook direct via internet al zijn inschrijvingen voor wedstrijden controleren.
  • Er is een directe koppeling met Wegwed. Dit is in de Windows versie van Wegwed geïntegreerd. Het bespaart dus een heleboel werk, want u hoeft de gegevens niet meer zelf opnieuw in te voeren.
    Het startnummer kan ook meteen automatisch worden toegewezen.
  • Het inschrijfformulier kan zeer flexibel worden opgesteld (desgewenst ook in diverse talen zoals Engels, Frans, Duits, Spaans).
  • Via een met een gebruikersnaam en wachtwoord beveiligde website kunt u altijd alle internetinschrijvingen bekijken. Hierbij zijn ook diverse statistieken (leeftijdsopbouw, aantal deelnemers per onderdeel/categorie/land) en overzichten te bekijken.
  • Via deze website kunt u desgewenst op elk moment ook een nieuwsbrief per e-mail sturen naar de deelnemers die zich via internet hebben ingeschreven.
Normaal gesproken is het mogelijk om binnen 2 dagen een inschrijfformulier on-line te hebben.
Het inschrijfformulier kan via een directe link op uw website worden aangeroepen.
Verder komt het inschrijfformulier ook te staan op de portal-pagina www.inschrijven.nl en op de welkomstpagina van www.uitslagen.nl.
Voor bedrijvenlopen is zijn special teamformulieren beschikbaar.

Inschrijfformulier aanvragen
Klik hier om een inschrijfformulier aan te vragen voor een evenement.

Meer informatie
Wilt u hiervan gebruik maken, neem dan vrijblijvend contact op met Iwan Oprins.
Kijk voor voorbeeld inschrijfformulieren op www.inschrijven.nl.