Uitslagen Evenementen Inschrijven Organisaties Inloggen

Wegwed licentie

Ik krijg de melding 'Wegwed gebruikerslicentie verloopt over __ dagen'. Wat moet ik doen?
Klik hierboven op Inloggen. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in (en als u deze niet heeft, klikt u op Registreren).
Nadat u bent ingelogd ziet u boven in het gele kader de actie die u moet ondernemen.
Na aanvraag van een nieuwe chipmodule of betaling van de licentiekosten is het voldoende om in Wegwed de licentiesleutel opnieuw in te voeren.
Dit is mogelijk in Wegwed door te kiezen voor: Help > Licentiesleutel. Druk daarna op de knop [Bijwerken].

Ik kan in Wegwed geen evenement in 2018 aanmaken. Wat moet ik doen?
Ga naar www.uitslagen.nl en klik op Inloggen. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in (en als u deze niet heeft, klikt u op Registreren).
Nadat u bent ingelogd ziet u boven in het gele kader de actie die u moet ondernemen.
Na betaling van de licentiekosten (indien van toepassing) is het voldoende om in Wegwed de licentiesleutel opnieuw in te voeren.
Dit is mogelijk (na het openen van een evenement in 2017) in Wegwed door te kiezen voor: Help > Licentiesleutel. Druk daarna op de knop [Bijwerken].

Waarom is een Wegwed licentiesleutel nodig?
Om Wegwed goed te laten werken is het nodig dat het programma weet welke organisatie het programma gebruikt (o.a. om internetinschrijvingen te downloaden en uitslagen op internet te publiceren). Een Wegwed licentie is een organisatie gebonden code die niet aan andere organisaties mag worden verstrekt. Dit om onrechtmatig gebruik van het programma te voorkomen.

Hoe kom ik aan een Wegwed licentiesleutel?
De Wegwed licentiesleutel wordt getoond op de beheerpagina op www.uitslagen.nl. Klik rechtsboven op de internetpagina op Inloggen om toegang te krijgen tot de beheerpagina (of klik hier). Wanneer u geen inloggegevens heeft voor de beheerpagina, dan dient u zicht eenmalig en kosteloos te registreren.

Wat doe ik als mijn computer geen internetverbinding heeft?
Start Wegwed eerst op bij een computer die wel over internet beschikt. Zet daarna het bestand c:\Wegwed\Licentie.weg via bijvoorbeeld een USB-stick over naar de andere computer die geen internetverbinding heeft (plaats het bestand Licentie.weg dan ook weer in de map c:\Wegwed). In het bestand Licentie.weg worden namelijk alle Wegwed licentiegegevens bewaard.
Wegwed zal niet opstarten als geen correct licentiebestand aanwezig is.

Waarom krijg ik de melding dat Wegwed licentiesleutel niet correct is?
Een Wegwed licentiesleutel is maar een beperkte periode (vaak één kalenderjaar) bruikbaar. Daarna is weer een nieuwe code nodig. Daarom kan het mogelijk zijn dat een eerder verstrekte licentiesleutel niet meer bruikbaar is. Kijk altijd op de beheerpagina op www.uitslagen.nl voor de juiste licentiesleutel.

Mijn vraag of probleem over de Wegwed licentie staat hier niet bij. Wat moet ik doen?
Neem telefonisch contact op met:
Iwan Oprins, telefoon: 0161-23 21 03, mobiel: 06-21 50 68 39